Draupnir

CEREALPROD SRL modernizează ferma cu ajutorul DRAUPNIR

CEREALPROD SRL este o fermă care își dorește să fie mereu la zi cu cele mai moderne tehnologii și utilaje, cu scopul a-și crește eficiența și a fi mereu la un nivel înalt de producție.

Așa că, atunci când au decis să modernizeze ferma, au apelat la consultanții de la DRAUPNIR, care i-au ajutat în tot procesul de elaborare a proiectului de modernizare și obținerea finanțării.

Valoarea proiectului a fost de 1.011.778 EURO,

iar procentajul finanțării nerambursabile a fost de 50%. CEREALPROD SRL a achiziționat o serie de utilaje noi, cum ar fi tractor FENDT, cultivator, semănătoare plante prășitoare, combină, heder culegător de porumb și mașină de ierbicidat tractată, pentru a-și îmbunătăți tehnologia și pentru a crește eficiența în procesul de producție.

Clientul nostru a apreciat echipa de consultanți de la DRAUPNIR pentru profesionalismul și pregătirea de care au dat dovadă, și pentru faptul că au fost onești și transparenți în comunicare. El a înțeles că depunerea unui proiect nu înseamnă doar decontarea unor cheltuieli, ci și asumarea unor responsabilități și riscuri. În final, proiectul a fost câștigat cu ajutorul DRAUPNIR și colaborarea cu echipa de consultanți continuă și astăzi.

 

Dacă și tu ești în căutarea unei echipe de consultanți cu experiență și profesionalism pentru a-ți dezvolta afacerea, nu ezita să ne contactezi. Cu DRAUPNIR, vei avea parte de o colaborare eficientă și de succes!

”În căutarea unei firme de consultanță cu scopul demarării unei investiții pentru achiziționarea utilajelor și modernizarea generală a fermelor deținute de societatea mea, mi-au fost recomandați consultanții de la DRAUPNIR SRL. Fiind o firmă în plină dezvoltare personalul acesteia m-a impresionat prin profesionalismul și pregătirea de care au dat dovadă. Am fost înștiințat încă de la început de toate datoriile mele drept client și de datoriile lor în calitate de consultant împreună cu toate riscurile asociate demarării unui astfel de proiect.

 

Onestitatea aceasta a fost recomfortantă deoarece mulți antreprenori își imaginează că depunerea unui proiect înseamnă decontarea unor cheltuieli fără nicio obligație. În final, proiectul cu valoarea totală de 1.000.000 Euro depus cu DRAUPNIR SRL a câștigat finanțare, iar colaborarea mea cu echipa de consultanți continuă până în ziua de astăzi. Recomand cu toată încrederea.”

 

Santa Vasile
Director General
CEREALPROD