Draupnir

despre companie

Draupnir
Consultanță în afaceri

Vă întrebați de unde vine denumirea de Draupnir?

Este un simbol din mitologia nordică, un simbol important pentru economia de astăzi, respectiv reprezintă profitabilitatea.

Da așa este, profitabilitatea reprezentată de inelul de aur al lui Odin, inel care avea ”obiceiul” de a se multiplica în fiecare după a 9-a noapte – creând 8 noi inele de aur identice.

Prin munca noastră asta vrem să aducem în lumea noastră, în viața clienților, contribuind la succesul afacerilor voastre și implicit și la al nostru.

Draupnir înființat în ianuarie 2019 cu scopul de a face lucrurile altfel, de a realiza împreună cu clienții noștri visurile lor, de a ajuta la fiecare pas începând de la înființare (start up) prin realizarea de primele investiții până la profitabilitate și dezvoltare continuă respectiv scale up suntem alături de clienții noștri cu experiența noastră de aproape 10 ani în diferite domenii ale vieții de business și cunoștințele noastre în domeniile care fac obiectul principalelor noastre activități.


Credem în munca grea, în calitate, în informare corectă și
consultare adecvată pentru ca voi, clienții noștrii, să puteți lua decizii în condiții optime și să creștem împreună șansele voastre de succes.

filozofia noastră

Misiunea noastră este să ajutăm sectorul IMM din România în domeniul elaborării și implementării proiectelor de finanțare, în implementarea cu succes a investițiilor planificate.

Scopul nostru este să devenim un factor determinant pe piața de Consultanță din România.

  • perseverență

  • dezvoltare continuă

  • informare corectă

Echipa

La noi găsești cele mai bune soluții pentru afacerea ta.

Avem echipa formată din profesioniști care vor lucra să vă asigure cele mai bune servicii și soluții creative. Suntem pregătiți să vă ajutăm să vă atingeți visurile și obiectivele propuse.

MARRY HOPKINS

ARCHITECT

JOHN SMITH

MANAGING PARTNER

SAM ROBERTS

DESIGNER