Draupnir

serviciile noastre

1. Consultanță în elaborare proiecte

Servicii de elaborare proiecte în diverse domenii precum industrii creative, agricultură, IT&C etc. Servicii valabile atât pentru startup-uri cât și pentru societăți care doresc să facă următorul pas în dezvoltarea lor și necesită fonduri pentru investiții. Echipa noastră stă la dispoziția Dvs. indiferent de tipul de finanțare care vi se aplică PNDR, POR, POC, POCU, Startup Nation, alte programe naționale și internaționale.

2. Consultanță în management de proiect

Servicii de consultanță în management de proiecte în diverse domenii precum industrii creative, agricultură, IT&C etc. Dacă ați aplicat la un program de finanțare și urmează să o implementați, noi vă stăm la dispoziție cu o echipă profesională, care a participat la implementarea a nenumărate proiecte în tot atâtea domenii. Astfel indiferent de tipul proiectului / investiției și de tipul de finanțare echipa noastră vă poate acorda expertiza necesară și puteți beneficia de experiența acumulată de-a lungul ultimilor 10 ani. Echipa noastră stă la dispoziția Dvs. indiferent de tipul de finanțare care vi se aplică PNDR, POR, POC, POCU, Startup Nation, alte programe naționale și internaționale.

3. Consultanță în Achiziții Publice

Venim în sprijinul Autorităților publice cu servicii specializate în achiziții publice pe parcursul întregii proceduri începând cu elaborarea documentației de atribuire, prin derularea procedurii în SEAP, inclusiv evaluarea ofertelor, prin experți cooptați, până la finalizarea procedurii prin semnarea contractului de achiziție publică.

4. Consultanță în strategii de dezvoltare locală

Venim în sprijinul Autorităților publice cu servicii specializate în elaborarea de strategii de dezvoltare locală în concordanță cu strategiile la nivel de UE, naționale și județene.

Clienții și Partenerii nostrii

LATEST NEWS

Top insights on the
current industry

Like many older U.S. cities, our nation’s capital infrastructure dates back to the early 1800s and their storm and wastewater treatment system is no longer able to accommodate heavy rain events, causing overflows of untreated waste into nearby rivers and…
subscribe

join our newsletter

Good news & event details as well straight to your incoming mail!

Nu ezitați să ne contactați

Contact

Telefon: 0741 666 658
Email: office@draupnir.ro
Adresă: Călărașilor nr. 96
Târgu Mureș, jud. Mureș
Program de lucru:
Luni – Joi: 09:00 – 16:00
Vineri: 09:00 – 14:00