Draupnir

Alătură-te echipei noastre!

Angajăm ELABORATOR PLAN DE AFACERI!

Căutăm ELABORATOR PLAN DE AFACERI care să ne ajute să generăm planuri de afaceri și proiecte de succes.

Pe post vei avea un set de responsabilități pe care să realizezi, aferente rolului (Elaborator Plan de Afaceri, Elaborator proiect) pe care vei avea:

Elaborare planuri de afaceri:

 • Întocmirea documentelor specifice planurilor de afaceri – plan de afaceri simplificat, părțile financiare aferente planului de afaceri simplificat, conform termenelor stabilite
 • Elaborare părți financiare simplificate conform modelului, în termenul stabilit
 • Comunicarea cu clientul pentru obținerea informațiilor necesare pe baza listei de documente și informații
 • Verificare corectitudine/valabilitate informații și/sau documente primite de la Client, în termen de 1 zi lucrătoare de la primirea acestora și trimiterea observațiilor la client dacă este cazul
 • Respectare proceduri interne și în software-ul de management proiect și structura folderelor și documentelor Corectare proiect în conformitate cu observații Manager de proiect / Verificator de proiect / COO pe parcursul elaborării proiectului și după Verificarea internă, în termenele stabilite în ASANA
 • Prezentarea documentației elaborate
 • Respectarea termenelor interne și externe stabilite în ASANA de către managerul de proiect

Elaborare Proiecte:

 • Citirea și asimilarea informațiilor din Ghidurile de finanțare / alte documente pe baza căruia se lucrează
 • Întocmirea documentelor specifice proiectelor – cerere de finanțare, plan de afaceri, memoriu justificativ, Studiu de fezabilitate, întocmirea declarațiilor, orice alt document despre care se poate deduce în mod rezonabil că intră în atribuțiile companiei
 • Verificarea eligibilității proiectelor și sau bugetelor
 • Comunicare permanentă cu echipa de proiect și client, respectiv finanțator după caz
 • Utilizare platforme specifice proiectelor

Cerințe pe care trebuie să îndeplinești pentru a putea candida cu succes să fi colegul nostru:

 • Studii superioare, constituie avantaj studiile în domeniul economic, management, juridic, tehnic,
 • Aptitudini de bună comunicare în limba română – reprezintă avantaj cunoștințele de limba maghiară

În compania noastră avem 3 valori principale după care ne ghidăm, aceste valori sunt reflectate în deciziile noastre, în responsabilități și în modul în care facem business:

Corectitudine

Nu suntem dispuși să acceptăm clienți nesimțiți chiar dacă suntem nevoiți să pierdem bani.

Nu suntem dispuși să facem compromisuri în a spune adevărul unui client chiar dacă suntem nevoiți să îl pierdem.

Punctualitate

Nu suntem dispuși să acceptăm să facem compromisuri în a implementa la timp chiar dacă suntem nevoiți să lucrăm nopțile și să facem sacrificii.

Dezvoltare continuă

Nu suntem dispuși să facem compromisuri în educarea angajaților chiar dacă suntem nevoiți să cheltuim mai mult și să îi concediem pe cei care nu vor să accepte această cultură.

Dacă ți-a plăcut acest anunț însă nu ești omul potrivit pentru el, ai șansă să câștigi 100 euro premiu dacă ne recomanzi persoana potrivită. Tot ce ai de făcut este să trimiți acest anunț către oamenii care tu consideri că se potrivesc, iar dacă trec de interviuri și de perioada de probă, atunci tu vei primi negreșit în cont 100 de euro.

Însă, dacă consideri că ești omul potrivit care să ne ajute să generăm și să implementăm proiecte de succes, că poți să îți îndeplinești responsabilitățile și că ți se potrivesc valorile noastre atunci abia așteptăm să ne auzim cu tine.

Transmite CV-ul tău pe adresa de email office@draupnir.ro, împreună cu o scrisoare motivațională în care descrii modul în care îndeplinești cerințele noastre, respectiv cum vei îndeplini responsabilitățile stabilite.

 

În maximum 2 zile lucrătoare vei primi răspuns dacă te califici pentru un prim interviu scurt, de 10 minute, în care să ne cunoaștem. Dacă și acolo ne placem, atunci vom avea o întâlnire mai lungă să vedem dacă suntem cu adevărat potriviți. Iar dacă toate lucrurile sunt bune, și noi putem să susținem nevoile tale financiar vom intra în perioada de probă de 3 luni.