Draupnir

Alătură-te echipei noastre!

Angajăm Consultant Vânzări!

Căutăm SALES CONSULTANT care să ne ajute să crească vânzările companiei pentru a ne ajuta să generăm noi proiecte de succes.

Pe rolul de Sales Consultant un coleg are următorul set de responsabilități pe care trebuie să le realizeze, dintre care enumerăm principalele responsabilități:

 • Se întâlnește în fiecare săptămână cu 15-25 de prospecți (noi sau clienți căruia îi prezintă o ofertă nouă)
 • Ofertează serviciile societății folosind template-ul de ofertă la întâlnirile programate
 • Ofertează serviciile societății folosind template-ul de ofertă transmite în maximum 24 de ore de la cerere
 • Menține o rată de conversie a leadurilor de minim 5%
 • Participă la întâlnirile săptămânale de vânzări, în fiecare luni
 • Adresează fiecărui client toate întrebările de calificare (conform procedurii) și notează răspunsurile în CRM în maximum 1 oră de la întâlnire
 • Informează clienții în mod corect în ceea ce privește: ofertele periodice, produsele noi, serviciile, condițiile de eligibilitate a proiectului, a clientului și a cheltuielilor, informarea corectă asupra condițiilor programelor de finanțare (intensitate sprijin, valori minime și maxime, buget total) etc
 • Completează toți pașii și informațiile în CRM până la finalul zilei de lucru
 • Contactează telefonic, în fiecare luni, 20 de clienți vechi din baza de date și propune întâlnire (conform procedurii)
 • Contactează telefonic, săptămânal, 20 de prospecți/lead-uri, venite pe bază de recomandări, sau din activitatea de marketing a societății, și propune întâlnire
 • Contactează telefonic, în fiecare săptămână, minim 5 clienți existenți pentru a propune noi oportunități

Cerințe pe care trebuie să îndeplinești pentru a putea candida cu succes să fi colegul nostru:

 • Aptitudini de bună comunicare în limba română – reprezintă avantaj cunoștințele de limba maghiară
 • Experiență în domeniul vânzărilor B2B (preferabil domeniul serviciilor)
 • Permis categoria B
 • Studii universitare reprezintă un avantaj

În compania noastră avem 3 valori principale după care ne ghidăm, aceste valori sunt reflectate în deciziile noastre, în responsabilități și în modul în care facem business:

Corectitudine

Nu suntem dispuși să acceptăm clienți nesimțiți chiar dacă suntem nevoiți să pierdem bani.

Nu suntem dispuși să facem compromisuri în a spune adevărul unui client chiar dacă suntem nevoiți să îl pierdem.

Punctualitate

Nu suntem dispuși să acceptăm să facem compromisuri în a implementa la timp chiar dacă suntem nevoiți să lucrăm nopțile și să facem sacrificii.

Dezvoltare continuă

Nu suntem dispuși să facem compromisuri în educarea angajaților chiar dacă suntem nevoiți să cheltuim mai mult și să îi concediem pe cei care nu vor să accepte această cultură.

Dacă ți-a plăcut acest anunț însă nu ești omul potrivit pentru el, ai șansă să câștigi 100 euro premiu dacă ne recomanzi persoana potrivită. Tot ce ai de făcut este să trimiți acest anunț către oamenii care tu consideri că se potrivesc, iar dacă trec de interviuri și de perioada de probă, atunci tu vei primi negreșit în cont 100 de euro.

Însă, dacă consideri că ești omul potrivit care să ne ajute să creștem numărul de proiecte de succes generate, că poți să îți îndeplinești responsabilitățile și că ți se potrivesc valorile noastre atunci abia așteptăm să ne auzim cu tine.

Transmite CV-ul tău pe adresa de email office@draupnir.ro, împreună cu o scrisoare motivațională în care descrii modul în care îndeplinești cerințele noastre, respectiv cum vei îndeplini responsabilitățile stabilite.

 

În maximum 2 zile lucrătoare vei primi răspuns dacă te califici pentru un prim interviu scurt, de 10 minute, în care să ne cunoaștem. Dacă și acolo ne placem, atunci vom avea o întâlnire mai lungă să vedem dacă suntem cu adevărat potriviți. Iar dacă toate lucrurile sunt bune, și noi putem să susținem nevoile tale financiar vom intra în perioada de probă de 3 luni.